Elon Musk tror att Tesla kan vara värt mer än både Apple såväl som Aramco Integrated

Tesla VD Elon Musk säger att hans verksamhet snart kan vara värd mer än Apple. Nyheten kommer när verksamheten förbereder sig för att driva med en återköp av återköp på 10 miljarder dollar.

Tesla släppte sina monetära resultat under tredje kvartalet 2022 igår, med verksamheten som saknade sina intäktsförväntningar – men den hanterade fortfarande att överträffa förväntningarna när det gäller intäkter.

Nyheten har inte fått väl av investerare såväl som aktiemarknaden har inte varit Teslas goda vän de senaste månaderna, särskilt på baksidan av Musks oändliga utköp av Twitter.

Efter intäktssamtalet hade Tesla ett konvergens telefonsamtal med analytiker såväl som det var på Musk för att försöka lugna alla. Återköpsplanen för aktier verifierades under det samtalet, medan Musk fortsatte att säga att han när han uppgav att han trodde att det var möjligt för Tesla att vara värt mer än Apple – ett företag värt 700 miljarder dollar vid den tiden.

Men han säger nu att han reviderar det.

Nu är jag av syn på att vi långt kan överträffa Apples nuvarande marknadsvärde. Jag ser en väg för Tesla att vara värd mer än Apple såväl som Saudi Aramco tillsammans.

Det är snarare försäkringsanspråket förutsatt att sanningen Apple är värd 2,3 biljoner dollar såväl som Saudi Aramco är värt ytterligare 2 biljoner dollar. Electrek konstaterar att Musk på samma sätt riktade sig till sanningen att trots hotet om ekonomisk nedgång kan hans verksamhet fortfarande producera “meningsfulla kontanter” nästa år.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA -profil släppt

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.3 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.3 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

How-to: Digital bildram, 100% DIY

Det finns massor av digitala bildramar där ute. Många är gamla bärbara datorer med crafty case-omkonfigurationer som passar en fotoramprofil. Vi bestämde oss för att bygga en 100% DIY, skrapbyggd

Android L (5.0) Bakgrundsbilder, appar, teckensnitt, ringsignaler och systemdump

Google har redan släppt Android L Designer -förhandsgranskningen för Nexus 5 samt Nexus 7 2013 ger individer såväl som designers en tidig titt in i The Android Designer Kommande version

Återanvända ett trådbundet chip

Vi kommer att ha öppnat en anordning för att undersöka dess interna verkningar och stötte på en hartsblomma på den PCB som döljer en integrerad krets. Det är typiskt en