Apple Launches (Product) Red iPhone 7 och iPhone 7 Plus, 128 GB iPhone SE

Apple har hittat mycket framgång och kundnöjdhet med sin iPhone, där konsumenterna inte bara älskar den iOS-drivna hårdvaran, utan också de olika Färgalternativ som Apple ger.

Nu, för att ytterligare tilltala konsumenterna och att locka dem som älskar att göra sin del för välgörenhetsorsaker, har det Cupertino-baserade företaget introducerat en helt ny (produkt) röd version av den underbara iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Apple har länge varit en företagssupporter av (röda) kampanjen, som ser ut att engagera sig i den privata sektorn som en del av ett större uppdrag för att öka medvetenheten och medel för att försöka eliminera HIV/AIDS i Afrika. Tidigare har Apple erbjudit specialdesignade (produkt) röda fall för sina olika iPhone -modeller för att stödja kampanjen, men det är första gången företaget faktiskt introducerade en anpassad iPhone.

Hårdvaran i sig är i huvudsak en konventionell iPhone 7/iPhone 7 Plus, som levereras med de vanliga konfigurationsalternativen för antingen en 4,7-tums eller 5,5-tums skärm, men avslutad med en fantastisk röd finish som snabbt gör att den sticker ut från alla andra iPhone exteriörer.

Det kommer inte bara att tilltala kunder som letar efter något lite annorlunda, utan enligt VD Tim Cook är också företagens största engagemang för (röda) kampanjen ännu:

Införandet av denna specialutgåva iPhone i en underbar röd finish är vårt största (produkt) röda erbjudande hittills för att fira vårt partnerskap med (rött), och vi kan inte vänta med att få den i kundernas händer.

Det verkar som om Apples iPhone 7 är produkten av förändring, åtminstone ur ett externt perspektiv. Apple använde den officiella introduktionen av det nuvarande flaggskeppet för att introducera den fantastiska Jet Black Exteriören och har nu använt en relativt småskalig utgåva för att introducera den slående röda estetiken.

Apple kommer att göra den nya “Special Edition” -enheten som är tillgänglig att köpa i 128 GB och 256 GB-modeller som börjar den kommande fredagen den 24 mars, med alla inköp som bidrar till Global Fund för att stödja HIV/AIDS-program med avsikt att leverera en AIDS-fri generation.

Det kan verka relativt litet i jämförelse med avslöjandet av den fantastiska röda iPhone 7, men Apple har också bifogat iPhone SE -sortimentet med större lagringskapacitet för dem som vill ha något lite billigare än flaggskeppet iPhone 7. Priserna förblir desamma till $ 399 och $ 499, men kapacitet har fördubblats till 32 GB och 128 GB med tillgänglighet den kommande fredagen.

Du kanske också vill kolla in:

Röd iPhone 7 vs Jet Black iPhone 7 Färgjämförelse / skillnad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Gör dina skärmdumpar otroliga med Screener

Alla använder skärmdumpar – vissa använder det för att dela något med sina kompisar medan vissa använder det visar upp sin husskärmsinställning. Frågade du någonsin exakt hur designarna producerar dessa

Internet av interaktiva katter

[Tuco] är en katt som delar utrymme för [Micah Elizabeth Scott]. Han är en stor tabby tomcat, och han är polydactyl, vilket är att säga att han har ett medfödd

Crowboxen vänder kråkor till en pengarna

[Joshua Klein] är intresserad av kråkor, såväl som i synnerhet deras intelligens. Han har utformat ett system som kan kunna träna vilda kråkor för att utföra fördelaktiga uppgifter, till exempel