Få dessa fantastiska betalda iPhone -appar och spel gratis just nu

Vi älskar det när appar går gratis, även om det bara är för en kort tid som en del av någon form av marknadsföring. Oavsett motivation för utvecklaren är det aldrig en dålig sak när appköpare får chansen att få något för ingenting.

Det är därför vi gillar att berätta för alla som kommer att lyssna varje gång vi stöter på en handfull appar som har gått gratis men som tidigare skulle ha befallit ett pris, oavsett hur stort eller hur litet det kan ha varit.

Så utan vidare har vi en annan handfull här och vi kommer att berätta om dem.

Enkelt nog, nej?

Pac-Man Pals ($ 2,99-gratis / iPhone och iPad)

Det är Pac-Man, men i en spelinställning som inte är riktigt som spelet växte vi upp och spelade och det är på iOS. Vad är det inte att gilla, särskilt nu är det gratis!

Demolition Master: Project Implode All ($ 0,99 – gratis / iPhone)

Ett annat spel, rivningsmästare innebär att spränga olika byggnader på en rad olika platser. Om du alltid gillade dig själv som en rivningsexpert kommer du att vilja få detta innan priset går upp igen.

Kör inte med ett plasmasvärd ($ 1,99 – gratis / iPhone och iPad)

SAGE -råd verkligen. Det är också ett roligt spel. En löpare som erbjuder mer än en nick till sci-fi-filmer från det förflutna, det här spelet är roligare än det någonsin har någon rätt att vara.

Flick Champions Winter Sports ($ 0,99 – gratis / iPhone och iPad)

Om det kalla vädret utanför har du önskar lite vintersport, så har det här spelet täckt utan att täcka dig i alla minuter som kan göra sådana spel lite mindre än kul.

Moment ($ 0,99 – gratis / iPhone och iPad)

Fitness -appar är alla rasande just nu, och den här har det unika inslaget att låta en familj hålla alla sina rörelsedata på ett ställe. Varje förälder som undrar hur mycket deras videospelälskande barn faktiskt rör sig kan vara intresserade av detta!

Det finns några fantastiska spel och en användbar app att ha här folk, även till sina ursprungliga priser. När de är gratis finns det verkligen ingen god anledning att inte ladda ner dem idag!

Alla ovanstående listade appar är tillgängliga direkt för att ladda ner från App Store.

Obs: Dessa appar är endast tillgängliga gratis under en begränsad tid. Ladda ner dem så snart som möjligt eftersom sådana erbjudanden vanligtvis inte håller i mer än 24 timmar efter publicering.

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska fler appar för din iPhone och iPad.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Två tredjedelar av en gjutning gjuteri

[Th3badwolf] bestämde sig för att göra ett gjutningsfosterarbete av legendariska proportioner. Den svåraste delen av utvecklingen är uppenbarligen apparaten för att smälta metallen. Det behöver ett fartyg som kan stå

Handhållen nätverksanalysator Peek inuti

[Shahriar] Publicerade nyligen en utvärdering av en 6,8 GHz-nätverksanalysator. Du kan se den fullständiga videon – över femtio minuter värt – under pausen. Gadgeten kan fungera som en nätverksanalysator, en

Vad insidan av ett pneumatiskt bärsystem ser ut som

medan många av oss är bekanta med pneumatiska bärsystem genom deras användning vid uppdrivna bankfönster, finns dessa system vanligtvis på sjukhus som färjesprover runt. När [Aidan] var på sjukhuset frågade