Apple började återuppta några amerikanska butiker efter mycket mer Coronavirus-utbrott

Apple öppnade bara några av sina amerikanska Apple-butiker nyligen efter att de stängdes under Coronavirus-utbrottet. Apple ville garantera att social distans togs hand om och stängde sina butiker för att hjälpa till.

När butikerna öppnade igen uppgav företaget att det skulle utvärdera omständigheterna om det behövs. Och säkert, det stänger några Apple -butiker när mer.

USA upptäcker för närvarande det utmanande att fortsätta öppna företag och detaljhandel mitt i det som verkar vara en ny våg av koronavirusinfektioner. Platser i Florida, South Carolina, North Carolina och Arizona har redan fastställts som de som kräver att stänga.

På grund av nuvarande Covid-19-förhållanden i några av de stadsdelar vi tjänar, stänger vi tillfälligt butiker i dessa områden. Vi tar detta steg med ett överflöd av försiktighet när vi noggrant screenar omständigheterna och vi ser framåt för att ha våra team och klienter tillbaka så snart som möjligt. För att hjälpa till med en Apple -produkt, mycket fler metoder att handla eller ytterligare information i våra butiker, gå till.

Dessa butiker kommer säkert att öppna igen när det anses vara riskfritt att göra det men det finns ingen indikator när det kan vara. De som är regionala i de drabbade butikerna kan säkert fortsätta att placera beställningar på internet och söka kundtjänst på liknande sätt vid behov.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 13.6 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -profilfil, Beta 2 på iPados 13.6 Släppt

iOS 13.5.1 nedgradering inte längre efter att Apple slutar underteckna iOS 13.5 Jailbreak firmware

Jailbreak iOS 13.5.1 Med Checkra1n, här är exakt hur [Video Tutorial]

Bästa Cydia Repos och källor för iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak tweaks kompatibla med UNC0VER 5.0.X [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer utnyttjar UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 skärmskydd: just här är det allra bästa du kan få idag [lista]

Kodi 18.7 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera två whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på det bästa sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.5.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Githistoria

Git är ett av de verktyg som är så enkelt att använda, att du ofta inte upptäcker en hel del nyanser till det. Du slår upp kloning ett förråd från

Qtledtest – programvara för att bedöma OLED-skärmar

för några dagar sedan presenterade vi usbpass, en offline lösenordshållare gjord med mycket få komponenter. I slutet av vår skrivning diskuterade vi att [Josh] redan arbetade med en annan version

Apple Launches (Product) Red iPhone 7 och iPhone 7 Plus, 128 GB iPhone SE

Apple har hittat mycket framgång och kundnöjdhet med sin iPhone, där konsumenterna inte bara älskar den iOS-drivna hårdvaran, utan också de olika Färgalternativ som Apple ger. Nu, för att ytterligare