M1 MacBook Pro med 256 GB SSD, 8 GB minne redan $ 50 rabatt, betalar bara $ 1 249

Apples senaste MacBook Pro komplett med Apples M1-chip finns att köpa bäst nu med en liten men uppskattad $ 50 rabatt tillämpad. Den pågående affären ger priset på köpet till bara 1 249 dollar för denna helt nya MacBook Pro med Touch Bar.

Först och främst är den huvudsakliga försäljningsstället för denna enhet det faktum att det är en av de första av de få som flyttade över för att använda det Apple-designade M1-chipet. Det har varit mycket onlinechatt om Apples flytt från Intel till sin egen silikon i nya Mac-datorer men med allt detta åt sidan lovar det Cupertino-baserade företaget att flytten kommer att få ett enormt språng i CPU, GPU och enhetsinlärning prestanda.

Den 8-kärniga CPU inom MacBook Pro ger prestanda upp till 3,5x snabbare än tidigare modeller och lovar att “hantera projekt snabbare än någonsin.” GPU är också upp till 5x snabbare och gör att använda grafikintensiva appar och spel en bris på den här maskinen.

Enheten levereras med en 16-kärnig neuralmotor för avancerad enhetsinlärning och 8 GB enhetligt minne, vilket innebär att varje uppgift som du behöver för att utföra borde vara snabb och flytande. Det drar också nytta av en – SSD med 256 GB lagring. Allt annat på enheten är snabb och zippy, så det är en anledning att SSD borde vara också. Och naturligtvis drar du också nytta av de senaste förbättringarna ur ett programvaruperspektiv med den senaste utgivningen av MacOS Big Sur.

Om du har läst om Apples övergång till sitt eget M1 -kisel med intresse och vill få tag på maskinen, är detta den perfekta tiden att unna dig innan du behöver tänka på andra under festtiden. Hoppa över till den direkta länken nedan och plocka upp den bäst nu för bara $ 1 249.

Köp: Ny Apple MacBook Pro med Apple M1-chip (13-tums, 8 GB RAM, 256 GB SSD-lagring) från Amazon: $ 1 249 | Originalpris: 1 299 dollar

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 14.2 GM IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 14.2 GM släppt

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

iOS / iPados 14 Slutkompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Jailbreak iOS 14.1 Med checkra1n, här är hur man gör [handledning]

Ladda ner iOS 14.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.1

Fix iOS 14 -uppdatering begärde fastproblem på iPhone och iPad, så här

Fixa iOS 14 Uppskattningstid återstående fastnat problem, här är hur

Fixa iOS 14 ota fastnat vid förberedande uppdateringsproblem, här är hur

Hur man nedgraderar iOS 14.1 [Tutorial]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Par musikaliska hack använder sensor arrays som tangentbord

detta par musikaliska tangentbord hackar båda använder ljus till spotingångar. Paret av förslag kom in på exakt samma dag, vilket gnistor pratar om konsulttäkten här på Hackaday. Något i väderförhållandet

13-tums Retina Display MacBook Pro Benchmarks dyker upp med en utgåva som ryktas till oktober

Nya rykten om en 13-tums Retina MacBook Pro som är i horisonten har börjat göra rundorna, med påståenden om att enheten är verklig stöds Upp med benchmark -resultat som har

Halo 5 Guardians Xbox One släppdatum tillkännagav, live-action trailers släppt

Microsoft har avslöjat släppdatum för Halo 5: Guardians för Xbox One, tillsammans med en duo av live-action trailers. Mycket mer detaljer i frågan kan upptäckas idealiska här. 343 Markets-tillsammans med