Ljusa en eld under din … Skateboard?

barn, snälla försök inte det här hemma. Eller åtminstone se till att det inte finns något brandfarligt runt.

Med det ur vägen måste vi fråga – vem älskar inte att leka med eld? Vi satsar på att många av er har haft lite skateboarding på något sätt i dina liv. [Mikeasaurus] har gift sig med de två älskade aktiviteterna och gjorde en flamma kasta skateboard! Delarna är ganska låg, och det ser ut att allting kan köpas från Amazon om du inte kan källa alla objekt lokalt.

[Mikeasaurus] ger några användbara tips som hur han böjde en av de två rören på bränsletanken kepsen för att förhindra att bränsle hälls ut. Han använde också en adapter för att ta ner rörens diameter från 1/4 “till 1/8” vilket gör en bättre bränsleström.

I stället för att göra den här lilla fotkokaren mer komplicerad med ytterligare elektronik och ledningar som ska drivas av en handhållen fjärrkontroll bestämde [Mikeasaurus] att bygga kontrollerna direkt i skateboarden med bara ett par fotaktiverade switchar. Detta håller händerna fritt att vinka på alla åskådare som tittar på honom. Eller bättre än, att bära en brandsläckare.

Visserligen framgår det av videon att flamman inte riktigt blir “kastat” för långt, och [Mikeasaurus] själv säger:

“Så länge du går framåt när flammorna är aktiverade, är du bra att gå!”

På grund av detta vill du förmodligen inte använda din favoritbräda, eftersom det kommer att bli föremål för direktflammor.

Du ser det här när du tittar på videon efter pausen.

Det är dags att hitta den gamla skateboard som har samlat damm …

Har det satte dig i humör för lite farligare flamma kasta godhet? Kanske den här armmonterade flamma kastaren, eller flamma kasta gitarr, eller en programmerbar flamsköld, kommer att mätta din önskan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

7 Färg Handhållen laserprojektor

[Rog8811] Skickad i denna riktigt fantastiska hack där han använde optiken släde från en PS3 som en grund för en 7-färgshändig laserprojektor. Kombinera en grön laser, en blå strållaser och

Uppståndelse av ett hi-fi skåp

[vintagePC] drog den här gamla stereoen ur en ladugård. Det var i ganska skummig form, men han hanterade fick det springa igen och få det att se fantastiskt också. Medan

Google On, Companion -app för OnHub nu tillgänglig

Google har fått tag på allt möjligt med sin nya innovativa teknik och har en fantastisk vision för framtiden. Efter Android Auto, YouTube Gaming, Android Pay och många fler har