Ljusa en eld under din … Skateboard?

barn, snälla försök inte det här hemma. Eller åtminstone se till att det inte finns något brandfarligt runt.

Med det ur vägen måste vi fråga – vem älskar inte att leka med eld? Vi satsar på att många av er har haft lite skateboarding på något sätt i dina liv. [Mikeasaurus] har gift sig med de två älskade aktiviteterna och gjorde en flamma kasta skateboard! Delarna är ganska låg, och det ser ut att allting kan köpas från Amazon om du inte kan källa alla objekt lokalt.

[Mikeasaurus] ger några användbara tips som hur han böjde en av de två rören på bränsletanken kepsen för att förhindra att bränsle hälls ut. Han använde också en adapter för att ta ner rörens diameter från 1/4 “till 1/8” vilket gör en bättre bränsleström.

I stället för att göra den här lilla fotkokaren mer komplicerad med ytterligare elektronik och ledningar som ska drivas av en handhållen fjärrkontroll bestämde [Mikeasaurus] att bygga kontrollerna direkt i skateboarden med bara ett par fotaktiverade switchar. Detta håller händerna fritt att vinka på alla åskådare som tittar på honom. Eller bättre än, att bära en brandsläckare.

Visserligen framgår det av videon att flamman inte riktigt blir “kastat” för långt, och [Mikeasaurus] själv säger:

“Så länge du går framåt när flammorna är aktiverade, är du bra att gå!”

På grund av detta vill du förmodligen inte använda din favoritbräda, eftersom det kommer att bli föremål för direktflammor.

Du ser det här när du tittar på videon efter pausen.

Det är dags att hitta den gamla skateboard som har samlat damm …

Har det satte dig i humör för lite farligare flamma kasta godhet? Kanske den här armmonterade flamma kastaren, eller flamma kasta gitarr, eller en programmerbar flamsköld, kommer att mätta din önskan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

8-tums Galaxy Note kommer tydligen att debutera på MWC 2013 nästa månad

någonsin önskat en Galaxy Note-surfplatta som är lite mindre än 10.1 som för närvarande är till försäljning? Vill du dra nytta av S Pen men Galaxy Note -smarttelefonen bara lite

Faller ner THE CARBON kaninhålet

forskningsstudier jobb har en rolig metod för att få blåst ur proportion av icke-experter, över lovande vanligtvis ganska liten framgång att de hängivna människor som gör vetenskapen har hanterat att

Lägg till två höghastighets USB-portar i din bil för att ladda en telefon eller surfplatta för bara $ 7

Vi delar många olika sätt att ladda dina telefoner här, för det är fortfarande något som vi alla måste göra oavsett hur mycket Vi ogillar det. Batteriteknologi och krafthantering har