Få tillbaka det gamla vibrationsläget på OnePlus 3/3T/2

smarttelefonstillverkare samt systemuppdateringar – vilket ämne! Det är ett aldrig slut, alltid ett fascinerande ämne i Android -världen. Jag förstår inte när OEM kommer att börja förstå att kostnaden vi betalar inte bara är för hårdvaran, men på samma sätt för programvaran och uppdateringarna (under en överkomlig tid). Jag anger vad bra är bra hårdvara utan lämplig programvaruapplikation för att driva den?

Som om förlängning och försening av uppdateringen inte räcker, släpper OEM: er vanligtvis halvbakade uppdateringar såväl som ofta eliminerar de till och med vissa funktioner som individer som *facepalm *. Uppenbarligen har de inte hört talas om det populära att säga “om det inte har brutit, reparera inte det”. OnePlus har nyligen gjort ett sådant stunt – de eliminerade funktioner “Vibrate in Silent Mode (DND)” som lämnade massor av individer som rasar av ilska! Tack vare Reddit -individen Relaging finns det en lösning för att tillåta funktionen nu.

Missa inte: Ladda ner samt ställa in OnePlus 3/3T Manag Center

Få tillbaka det gamla vibrationsläget på OnePlus 3/3T/2:

Jag kommer att hålla det kort såväl som grundläggande (för att lösningen är verkligen väldigt enkel!). Kom bara tillbaka stegen nedan för att få tillbaka det gamla vibrationsläget:

Förutsatt att din telefon är olåst såväl som i typiskt läge.

Sätt in telefonen Stör inte läget genom att använda skjutreglaget.

Tryck såväl som håll volymen ner -knappen.

Skjut nu skjutreglaget från toppen (DND -läge) till botten (normalt läge) medan du håller volymen ner -knappen.

Släpp volymen ner -knappen.

Din telefon måste nu vara i DND -läge med vibrationer, yay! Nedan är en skärmdump av vibrationsläget på OnePlus 3 som kör syre OS 4.0.0:

Begränsningar:

Nedan följer några begränsningar som jag upptäckte genom lite grävning. Lösningen har upptäckts för att arbeta med att följa OnePlus Devices/Oxygen OS -versioner hittills:

OnePlus 3T – Oxygen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 3 – Oxygen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 2 – Oxygen OS 3.5.6

Måste läsa: Topp 7 skräddarsydda ROM för OnePlus 3T

Om du saknar det gamla vibrationsläget på DND, ge detta ett skott. Verkar fungera bra för en hel del människor. Låt oss förstå om det fungerade, i kommentarerna nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hacked Phone körs Zork, får lampa

för några månader sedan, [Ulysses] hade ett jobb i åtanke som skulle köra Zork på en TDD. Även om det var lite av en kamp som fick jobbet förberedd i

Halo 5 Guardians Xbox One släppdatum tillkännagav, live-action trailers släppt

Microsoft har avslöjat släppdatum för Halo 5: Guardians för Xbox One, tillsammans med en duo av live-action trailers. Mycket mer detaljer i frågan kan upptäckas idealiska här. 343 Markets-tillsammans med

Lyssna på Steve Jobs som slamar Googles Android-, RIM- och rivaliserande surfplattor [Audio]

Höjdpunkten i Apples Q4-vinst Ring idag var Steve Jobs Surprise Utseende där han gick på luften för att slänga Googles Android, Rim och andra rivaliserande surfplattor tillverkare. Steve Jobs på