Få tillbaka det gamla vibrationsläget på OnePlus 3/3T/2

smarttelefonstillverkare samt systemuppdateringar – vilket ämne! Det är ett aldrig slut, alltid ett fascinerande ämne i Android -världen. Jag förstår inte när OEM kommer att börja förstå att kostnaden vi betalar inte bara är för hårdvaran, men på samma sätt för programvaran och uppdateringarna (under en överkomlig tid). Jag anger vad bra är bra hårdvara utan lämplig programvaruapplikation för att driva den?

Som om förlängning och försening av uppdateringen inte räcker, släpper OEM: er vanligtvis halvbakade uppdateringar såväl som ofta eliminerar de till och med vissa funktioner som individer som *facepalm *. Uppenbarligen har de inte hört talas om det populära att säga “om det inte har brutit, reparera inte det”. OnePlus har nyligen gjort ett sådant stunt – de eliminerade funktioner “Vibrate in Silent Mode (DND)” som lämnade massor av individer som rasar av ilska! Tack vare Reddit -individen Relaging finns det en lösning för att tillåta funktionen nu.

Missa inte: Ladda ner samt ställa in OnePlus 3/3T Manag Center

Få tillbaka det gamla vibrationsläget på OnePlus 3/3T/2:

Jag kommer att hålla det kort såväl som grundläggande (för att lösningen är verkligen väldigt enkel!). Kom bara tillbaka stegen nedan för att få tillbaka det gamla vibrationsläget:

Förutsatt att din telefon är olåst såväl som i typiskt läge.

Sätt in telefonen Stör inte läget genom att använda skjutreglaget.

Tryck såväl som håll volymen ner -knappen.

Skjut nu skjutreglaget från toppen (DND -läge) till botten (normalt läge) medan du håller volymen ner -knappen.

Släpp volymen ner -knappen.

Din telefon måste nu vara i DND -läge med vibrationer, yay! Nedan är en skärmdump av vibrationsläget på OnePlus 3 som kör syre OS 4.0.0:

Begränsningar:

Nedan följer några begränsningar som jag upptäckte genom lite grävning. Lösningen har upptäckts för att arbeta med att följa OnePlus Devices/Oxygen OS -versioner hittills:

OnePlus 3T – Oxygen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 3 – Oxygen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 2 – Oxygen OS 3.5.6

Måste läsa: Topp 7 skräddarsydda ROM för OnePlus 3T

Om du saknar det gamla vibrationsläget på DND, ge detta ett skott. Verkar fungera bra för en hel del människor. Låt oss förstå om det fungerade, i kommentarerna nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

3doodler, en 3D-teckningspenna

här är något som gör sin metod till toppen av vår, “Varför trodde vi inte på den” listan. Det heter 3doodler, en gadget baserad på den plaststrängsprutningsinnovation som upptäckts i

BIOS Level Malware

“Reformat IT”. Det är ganska mycket vårt standard svar när någon kallar oss klagar på skadlig kod och virus. Även om det kan avlägsnas, kan det ofta vara snabbare och

DIFFERENT DIFFERENTIALS & THE PITFALLS OF THE simple switch

I dig cars, as well as I do vehicle stuff. I started relatively late in life, though, as well as I’m only just starting to get into the whole adjustment