Senaste AirPods med trådlös laddningssituation diskonteras dessutom, nu bara $ 154,99 [$ 44 rabatt]

Amazon använder för närvarande Apple AirPods med trådlös laddningssituation för bara $ 154.99. Normalt skulle dessa erbjuda cirka $ 200, vilket gör detta till en besparing på nästan en fjärdedel. Dessa är de nuvarande AirPods med situationen som kan laddas med alla typer av gemensamma Qi -laddare.

Vid denna punkt är alla definitivt väl medvetna om vad som gör AirPods så framträdande att Apple kämpar för att hålla dem i lager. De är omedelbart parade med prylar och är beredda att gå vid ett ögonblick tack vare det Apple H1 -chipet. Örhopparna själva avgifter när de läggs in i den trådlösa laddningssituationen som i sig kan laddas med antingen en Qi -laddningsplatta eller en blixtkabel.

När du använder AirPods kan tappas såväl som dubbelknappade för att åberopa Siri, undvik spår och mer. Förutom att Siri får tillgång till kan du göra alla typer av saker, inklusive samtalsfria samtal. Koppla ihop AirPods med en mobila Apple -njut såväl som du har vad du kräver att ringa samt få telefonsamtal utan att ha en iPhone i närheten.

Vi är stora, enorma fans av AirPods såväl som de är de allra första öronsnäckorna som vi har tagit runt på något sätt, bara i situationen kräver vi dem. De är så lite att du kan sätta dem i en ficka och inte komma ihåg att de är där. Vilket är tyvärr inte en bra sak när du lägger dem med tvättmaskinen!

Köp: Apple AirPods med trådlös laddningssituation från Amazon: $ 154.99 | Originalpris: $ 200

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW -länkar, OTA -uppdateringsfinalen släppt för iPhone samt iPad

iOS 13.2 Slutliga utgivningsanteckningar, ändringar, nya funktioner: vad du kräver att veta

Nedgradera iOS 13.2 / iPados 13.2 till iOS 13.1.3, här är hur

Jailbreak iOS 13.2 Med hjälp av checkra1n som visas av Qwertyoruiopz

iOS 13.2 Jailbreak checkra1n släppdatum blir uppenbarligen retad

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync fungerar inte med iCloud, just här är detaljerna

Bästa iPhone 11, 11 Pro Max-situationen med smal, plånbok, ultratunn design? här är våra bästa val [lista]

iPhone 11/11 Pro Max Screen Protector med härdat glas: just här är de allra bästa

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Tillstånduppdatering [Kontinuerligt uppdaterad med mest aktuell information]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

ExpressVPN för Android

ExpressVPN är en av de ledande VPN -tjänsteleverantörerna i världen, med över 3 000 servrar i 94 länder. Verksamheten tillhandahåller ett brett utbud av funktioner, inklusive Armed Forces Grade -kryptering,

En Arduino med mycket bättre taligenkänning än Siri

Lowly Arduino, en 8-bitars AVR-mikrokontroller med en ynklig mängd RAM, väldigt lite blixtlagringsutrymme, liksom effektivt inga kringutrustning för att tala om, har mycket bättre taligenkänningsförmåga än din Android eller Idevice.

RIP dina DVD -skivor enkelt och snabbt med DVDFAB DVD Ripper

DVDFAB DVD Ripper är den bästa programvaran som hjälper dig enkelt och snabbt att riva dina DVD -skivor till alla populära video- eller ljudformat. Här är detaljerna. Är du orolig