Hur man lägger till Cricket World Cup 2015 -rutin till Google Kalender

Från kommentarerna som vi har haft på tidigare täckning förstår vi att många av våra fantastiska besökare som deras cricket lika mycket som de uppskattar så bra som såväl som Största tekniska utgåvor. Med detta i åtanke kommer vi att visa dig exakt hur du kan lägga till Cricket World Cup-fixturerna i din Google-kalender med steg-för-steg-instruktioner.

En av de äldsta sporterna i världen, Cricket har en rik historia över många kontinenter, liksom rivaliteter kommer att förnyas när CWC 2015 börjar senare denna vecka. Australien kontra England är alltid en underhållande tävling, liksom Will spjutspetsförfaranden på fredag, medan Nya Zeeland, en av värdarna, kommer att spela Sri Lanka.

Det finns många metoder för att hålla jämna steg med all handling, liksom att ha den rutinmässiga inbäddade i din Google -kalender är ett bra mycket första steg. Utan någon typ av ännu mer ADO, här är guiden.

Steg 1: Se till att du har ditt Google -konto konfigurerat på din enhet genom att navigera till inställningar> Mail, kontakter, kalendrar. Dessutom vill du också se till att din standardkalender är Google. Bläddra bara ner alla metoder på exakt samma post, kontakter, kalendersida samt se vilken kalender som väljs i ‘Standardkalender.’

Steg 2: Ladda ner Cricket World Cup 2015 -appen för iOS och sedan introducera den.

Steg 3: På primärsidan trycker du på fixturer, som visar dig rutinen för matcherna.

Steg 4: Tryck nu på bitkalenderikonen längst ner i alla typer av fixturer. Tryck sedan på “Lägg till alla fixturer.”

Steg 5: Emixturerna läggs nu till i din Google -kalender och kommer till och med att ge dig pekare en timme tidigt innan en match startar.

Eftersom vad som helst synkroniserat med din Google -kalender kan du se alla fixturer på olika enheter, så oavsett var du är lika bra som vilken gadget du är på, kommer du fortfarande att kunna uppdateras med de senaste händelserna I Cricket World Cup 2015.

Tack och lov tar det mindre än en minut att lägga till några av matcherna, att lägga till de helt viktiga fixturerna till din kalender, även om du får chansen att se några av matcherna, skulle vi-som galna cricketfans själva-föreslå att du gör det.

När det gäller vem vi tror kommer att vinna, är det någons antagande just nu, liksom oavsett resultat, det kommer troligtvis att vara en nära körning.

Som engelskman kan du troligtvis antaga vem jag rotar för, men vad som än händer, jag hoppas bara att vi slår Aussierna ser en fantastisk cricket!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Pneumatiska roterande skovelfogar Lånar en mild assisterande hand

Festo har släppt en video som visar sin BioniccoBots arbete, en pneumatisk robotarm som fastställts för att låna en hjälpande hand till människor på en arbetsstation. Med tanke på att

M1 MacBook Pro med 256 GB SSD, 8 GB minne redan $ 50 rabatt, betalar bara $ 1 249

Apples senaste MacBook Pro komplett med Apples M1-chip finns att köpa bäst nu med en liten men uppskattad $ 50 rabatt tillämpad. Den pågående affären ger priset på köpet till

SDR Sniffing Electric Gates

En hel del Wireless OEM-hårdvara utnyttjar i allmänhet 433 MHz OOK-moduler för att utbyta information. Kodning samt kryptering av denna dataström lämnas som en uppgift för den inbäddade programvaru-applikationsdesignern. I