Inget hi-res-förlustfritt ljud för Apple TV 4K vid lanseringen, AirPods Max i Wired-läge ‘kommer inte att vara helt förlustfri’

Apple har officiellt meddelat att Apple TV 4K inte kommer att stödja Hi-Res Lossless Audio vid lanseringen, Och att ljuduppspelning på AirPods Max inte heller är helt förlustfri när det är i trådbundet läge.

Förlustfritt ljud har varit allt raseri nyligen när det gäller Apple. Apple Music kommer att börja stödja förlustfritt ljud från och med juni, och idag fick vi också höra att HomePod och HomePod Mini också kommer att stödja detta Hi-Res-ljud. Emellertid ger ett nytt supportdokument oss mer inblick i vad vi faktiskt vi kan förvänta oss.

Från och med Apple TV 4K kan du förvänta dig en uppspelning vid standardförlustfri nivå från 16-bitars vid 44,1 kHz till 24-bitars vid 48 kHz.

Som anges i dokumentet:

Apple TV 4K stöder för närvarande inte högupplöst förlustfri (provhastigheter större än 48 kHz).

Sedan har vi AirPods Max. Apples flaggskepp och det första märket av hörlurar är också begränsat i viss utsträckning. Naturligtvis stöder Bluetooth -läge inte förlustfritt ljud alls.

Blixten till 3,5 mm ljudkabel designades för att tillåta AirPods Max att ansluta till analoga källor för att lyssna på filmer och musik. AirPods Max kan anslutas till enheter som spelar förlustfria och hi-res-förlustfria inspelningar med exceptionell ljudkvalitet. Med tanke på den analoga till digital omvandling i kabeln kommer dock uppspelningen inte att vara helt förlustfri.

Men vad betyder detta verkligen för alla audiofiler där ute. Apple säger:

Vi utvecklade vår egen implementering av AAC (Advanced Audio Codec) som levererar ljud som praktiskt taget inte kan skiljas från den ursprungliga studioinspelningen.

Apple Music kommer också att få en stor rumslig ljuduppdatering med Dolby Atmos i juni, vilket borde förbättra din ljudupplevelse på AirPods -sortimentet avsevärt.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 14.5.1 IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.5.1 släppt

Jailbreak iOS 14.5.1 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Hur man nedgraderar iOS 14.5.1 och iPados 14.5.1 [Tutorial]

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 mini -skärmskydd: Här är en lista värt checkin

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Apple Watch ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Cydia lämnar in ett överklagande efter att dess antitrustdräkt mot Apple avskedades

Saurikit, företaget bakom den populära Jailbreak App Store Cydia, har idag lämnat in överklagande till den amerikanska överklagadomstolen för den nionde kretsen efter en antitrustdräkt mot Apple avskedades av den

Höghastighetsbokskanner från Trash

[Daniel] Skickade oss till sin post till Epilog Laser Cutter-svårigheten på instruktioner. Han gjorde en bokskanner, främst av upptäckta delar. Huvuddelen av jobbet var räddade från dumpsters, men om du

Hvacmonitor: Web Aktiverad spårning

[Marc] skickade det här jobbet han har byggt. Det är ett webbaktiverat HVAC-spårningssystem. Han använder en pic-web-framstegskiva med ett anpassat I / O-barnbräda för att hantera VVS-systemet. Arbetet gör det