Cydia lämnar in ett överklagande efter att dess antitrustdräkt mot Apple avskedades

Saurikit, företaget bakom den populära Jailbreak App Store Cydia, har idag lämnat in överklagande till den amerikanska överklagadomstolen för den nionde kretsen efter en antitrustdräkt mot Apple avskedades av den amerikanska distriktsdomaren Yvonne Gonzalez Rogers förra månaden.

Den ursprungliga dräkten lämnades in i slutet av 2020 och hävdade att Apples kontroll över installationen av appar på dess enheter var konkurrensbegränsande.

Cydia var det främsta sättet som folk kunde installera tredjepartsappar på iPhones innan App Store lanserades trots att det krävde att människor skulle jailbreakera sina iPhones och iPads.

Det var också ett sätt för människor att få funktioner som senare skulle rullas in i iOS och iPados, inklusive multitasking och widgetar. MacRumors rapporterar att Cydias kostym hävdade att det var “App Store före App Store” och att Apple har “konsekvent försökt snuffa ut alternativa appbutiker”, inklusive Cydia och andra.

Apple fortsätter att förneka att kravet på att appar ska installeras via App Store är ett problem för användare eller andra företag, men det är något som fortsätter att uppfostra huvudet. Det är också en del av pågående antitrustfrågor runt om i världen, med Apples nedskärning av App Store -inkomst som orsakar att den kommer att förbättra granskningen i domstolar från Nederländerna till Australien.

Berömt gick Apple och Epic Games till domstol över Apples snitt av Fortnite-app-inköp, något som innebär att de populära Battle Royale-spelen inte har funnits i App Store i flera år.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

5 Gratis VPN -applikationer för Android -enheter

VPN står för virtuellt privat nätverk, det är i huvudsak ett sätt att säkert överföra data mellan din dator och en annan server via internet. En VPN-server gör det möjligt

Apple börjar använda gratis leverans nästa dag på alla iPhones i USA

Samsung kan dominera nyhetscyklerna idealiska nu, men Apple är angelägen om att påminna alla om att det fortfarande är extremt mycket för liv och sparkar, med Verksamhet nu använder alla

Ladda ner Galaxy S5 S Voice APK bäst nu för S4, not 3 och mycket mer

Även om många Android -användare har vant sig att använda Google nu som ett sätt att enkelt hitta information och utföra sökningar genom röstinteraktion, som har inte har det här