RIP dina DVD -skivor enkelt och snabbt med DVDFAB DVD Ripper

DVDFAB DVD Ripper är den bästa programvaran som hjälper dig enkelt och snabbt att riva dina DVD -skivor till alla populära video- eller ljudformat. Här är detaljerna.

Är du orolig för din DVD -samling? Vill du rippa dina DVD -skivor och lagra dem på din dator eller mobila enhet? Rippingverktyg låter dig kopiera innehållet på en skiva och lagra det på en hårddisk. Detta kan vara till hjälp om du vill skapa en säkerhetskopia av data på skivan eller spela innehållet på en enhet som inte har en skivenhet. Många DVD -rippningsverktyg finns tillgängliga, men DVDFAB DVD Ripper är en av de bästa. Lär dig mycket mer om DVDFAB DVD Ripper och hur du använder den för att rippa dina DVD -skivor.

Vad kan DVDFAB DVD Ripper göra?

DVDFAB DVD Ripper är ett kraftfullt men ändå lättanvänt verktyg som kan rippa DVD-skivor till olika ljud- och videoformat. Det är lätt att använda och levererar enastående resultat. Du kan välja att rippa bara huvudfilmen eller hela DVD -skivan, och programvaran konverterar omedelbart data för uppspelning på din valda enhet. Du kan också redigera filmerna innan du rippar dem, så att du får exakt vad du vill ha från varje skiva.

DVDFAB DVD RIPPER Funktioner:

DVDFAB DVD Ripper är den bästa DVD Ripper -programvaran där ute, och det är idealiskt för alla som vill riva sina DVD -skivor snabbt och enkelt. Oavsett om MKV, MP4, AVI, WMV, FLV, MOV, WTV eller något annat format, kan DVDFAB DVD rippa DVD -skivor till 1000+ video- och ljudformat. Med den här fantastiska programvaran kommer du att kunna se dina favorit -DVD -skivor på din mobila enhet utan att offra bildkvaliteten. Denna kraftfulla programvara kan komprimera videodata medan de bevarar sin ursprungliga kvalitet.

Det bästa är att det innehåller en inbyggd videoredigerare som låter dig anpassa dina videor innan du rippar dem. Du kan beskära, trimma, slå samman eller till och med lägga till vattenmärken och undertexter. Du kan också justera ljusstyrka, kontrast och mättnad. En annan bra funktion är att du kan rippa flera DVD -skivor samtidigt med 50x snabbare konverteringshastighet.

Du kan också enkelt exklusiva alla video från 480p till 1080p eller ännu högre och få den att se bättre ut än originalet. Dessutom kan du enkelt konvertera DVD -undertexter till SRT -data via ORC -teknik med DVDFAB DVD Ripper. Denna programvara sparar också omedelbart vänlig metainfo som titel, omslag, regissör etc. för de ursprungliga DVD -skivorna till utgångsfilerna. Och med kontinuerligt uppdaterad med den aktuella tekniken och funktionerna kan du vara säker på att DVDFAB DVD Ripper alltid kommer att vara den bästa DVD Ripper som finns.

Är DVDFAB DVD Ripper Ta bort DVD -kryptering för att möjliggöra DVD till digital?

Som alla som har försökt kopiera en DVD vet, är de eleganta skivorna täckta i en förvirrande variation av värdepapper som kan göra att processen verkar vara mycket mer besvär än den är värd. Men med DVDFAB DVD Ripper kan du snabbt och enkelt ta bort dessa skydd, vilket gör att du kan glädja dig över dina filmer utan krångel. Oavsett CSS, APS, RC, Sony Arccos, Disney X-Project DRMS ​​och de nuvarande DVD-kopieringsskyddet, kan DVDFAB DVD Ripper hantera allt. Baserat på molndekrypteringstjänsten uppdateras denna programvara kontinuerligt för att hålla jämna steg med den aktuella krypteringsteknologierna. Som ett resultat kan du vara säker på att dina DVD -skivor alltid är spelbara, oavsett den nuvarande utvecklingen.

Hur rippar jag DVD -skivor med DVDFAB DVD Ripper?

Här är en snabbguide som hjälper dig att komma igång:

Steg 1: Ladda ner DVDFAB DVD Ripper och installera den på din dator.

Steg 2: Starta DVDFAB DVD Ripper och välj “Ripper” -modulen. Ladda DVD -skivan du vill rippa. Du kan antingen infoga DVD -skivan i datorns optiska enhet eller ladda navigera till den via ADD -knappen om den redan är infogad.

Steg 3: Välj utgångsformat och destination. DVDFAB DVD Ripper stöder olika populära videoformat, inklusive MP4, AVI, WMV, MKV, MOV och mer. Du kan också välja att rippa ljudspåret från DVD -skivan och spara det som ett MP3 eller annat ljudformat. Du kan också justera ljud- och videoparametrar och exklusiva utgångsupplösningen.

Steg 4: Starta rippningsprocessen. När du har gjort dina inställningar klickar du på “Start” -knappen för att börja rippa DVD -skivan. DVDFAB DVD Ripper kommer att arbeta sin magi och spara det rippade innehållet till din angivna destination.

Hela processen borde bara ta några minuter, beroende på storleken på DVD och de inställningar du har valt. och det är allt! Du har nu rippat en DVD med DVDFAB DVD Ripper. Glada i ditt rippade innehåll på alla enheter, när som helst, var som helst.

Poängen:

DVDFAB DVD Ripper är den bästa DVD -rippningsprogramvaran. Det är snabbt, effektivt och kan hantera DVD -kryptering. Med DVDFAB DVD Ripper kan du snabbt och enkelt rippa dina DVD -skivor till valfritt format så att du kan glädja dig till dina filmer på alla enheter. DVDFAB har något för alla när det gäller DVD Ripping -programvara. Det finns ett helt gratis läge med begränsad men användbar funktionalitet för dem som inte förväntar sig att använda programvaran mycket. De betalda versionerna är dock idealiska förnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Handhållen nätverksanalysator Peek inuti

[Shahriar] Publicerade nyligen en utvärdering av en 6,8 GHz-nätverksanalysator. Du kan se den fullständiga videon – över femtio minuter värt – under pausen. Gadgeten kan fungera som en nätverksanalysator, en

Att utforma ditt projekt att skala: Korsning av chasm

Hackaday handlar om de snygga hackarna och återuppbyggandet av gamla komponenter i nya projekt, men många människor försöker ta dessa projekt och vända dem till företag. Vi har sett många

Hvacmonitor: Web Aktiverad spårning

[Marc] skickade det här jobbet han har byggt. Det är ett webbaktiverat HVAC-spårningssystem. Han använder en pic-web-framstegskiva med ett anpassat I / O-barnbräda för att hantera VVS-systemet. Arbetet gör det