Installera lager Android 5.1.1 firmware på Galaxy View

Stock Firmware är utan tvekan den bästa ROM du kan ha på din enhet. Samsung Galaxy View kommer med Android 5.1.1 Lollipop ur lådan. Denna 18,4 ″ massiva surfplatta från Samsung kan ta emot Android Marshmallow i framtiden. Det finns dock inget sådant tillkännagivande från Samsung ännu. Lagerfirmware är tillgänglig för LTE Galaxy View och firmware -filen för WiFi -varianten kommer snart att finnas tillgänglig.

Eventuella tunga modifieringar av lager firmware kan resultera i fel som får OTA -uppdateringarna. Då måste du återställa firmware till lager i köp för att få framtida uppdateringar från Samsung. Här är en grundläggande guide för att installera den nuvarande tillgängliga Android 5.1.1 Lollipop-firmware på Samsung Galaxy View SM-T677-variant.

För att uppdatera din enhet till den aktuella firmware behöver du en Odin -programvara skapad för Samsung Galaxy -användare. Detta kommer att installera en rad saker inklusive firmware, skräddarsydd återhämtning, CF-auto-root och mer. Så om du är ny i installationsprocessen, så har vi täckt dig. Så låt oss börja med handledning.

VARNING: Även om att installera en lagerfirmware -fil med Odin kanske inte ogiltigförklarar, är det fortfarande en inofficiell process. Vi ansvarar inte för någon skada på din enhet. Vi ska inte hållas ansvariga om du tegel eller skadar din enhet. Läsarens diskretion rekommenderas.

Krav

Se till att du har den bästa enheten och varianten. Denna handledning är endast lämplig för Galaxy View SM-T677-enhet.

Aktivera USB -felsökning på din Android -telefon.

Se till att du har Samsung -bilister installerade på din dator.

Ladda ner 7ZIP -programvaran för att extrahera ZIP -filen för att få firmware -filen med .tar.md5 -tillägg.

Se till att du har laddat din Galaxy -enhet helt eller åtminstone upp till 60% av batteriet.

Nedladdningsavsnitt

Nedladdning | Android 5.1.1 för LTE Galaxy View (fil: XSP-T677DXU1AOJ7-20151027140910.ZIP (1.14 GB))

Nedladdning | Odin v3.10.7 eller äldre

Säkerhetskopiera dina appar och data
Det rekommenderas att du säkerhetskopierar dina appar, kontakter, meddelanden, foton, videor och andra avgörande data lagrade på den interna lagringen av din telefon. Få några av våra användbara backup -appar från DroidViews -arkiven. Detta hjälper dig att säkerhetskopiera dina enhetsdata enkelt. Denna process kan ta bort app och data, så det rekommenderas starkt att säkerhetskopiera allt innan du fortsätter.

Hur man installerar Stock Android 5.1.1 Firmware på Galaxy View

Ladda ner T677DXU1AOJ7 Firmware -fil för din Galaxy -vy med lämpligt nätverk eller bärare. Om det är en zip -fil, extrahera den för att få firmware -filen med .tar.md5 -förlängning.

Stäng nu av telefonen och starta den i nedladdningsläget. För att göra detta, stäng av enheten och tryck sedan på Volym ner + Home + Power-knappar samtidigt i 2-3 sekunder. När du ser varningsskärmen med ett gult triangelskylt trycker du på volymen upp/ner avgörande för att gå in i nedladdning/odin -läge

Ladda ner den nödvändiga Odin.zip -filen och extrahera filen på din dator. Du får filen ODIN3_V3.10.7.exe. Öppna den som administratör för att komma till Odin -fönstret. (Om denna Odin -version misslyckas kan du försöka använda äldre v3.09.)

Anslut din galaxvy till datorn med USB -kabeln.

När du ansluter enheten blir ID: COM -porten på Odin blå. Du kommer också att se “Tillagd !!” Meddelande för att indikera framgångsrik anslutning.

Om Odin inte upptäcker din enhet, felsöka följande:

Starta om telefonen och stäng av USB -felsökning och slå på den igen.

Försök installera om Samsung USB -drivrutiner.

Försök att ändra USB -sladden och ansluta till andra portar.

Klicka nu på AP -knappen på Odin och lägg till firmware -filen (T677DXU1AOJ7_T677olb1aoj7_xxx.tar.md5).

I avsnittet Alternativ, se till att endast bilboxarna för bilar och F. återställer tid. (Kontrollera inte i något fall ompartitionsruta)

Innan du fortsätter med firmwareinstallation på Odin, se till att allt är inställt enligt skärmdumpen.

Klicka nu på Start -knappen på Odin för att starta firmwareinstallation.

När du har fått ett pass! Meddelande på Odin kommer din enhet att starta om. Det är den gröna signalen som indikerar en framgångsrik installation. Om du får misslyckas! Meddelande, gå igenom guiden och krav noggrant.

När du har startat in i firmware kan du nu njuta av din nya firmware.

Om du stöter på Bootloop kan detta uppstå ofta när du har installerat en ny firmware. För att fixa detta, ta bort batteriet och lägg sedan tillbaka det igen. Starta in i återhämtningen genom att hålla volym ner + hem + kraft. I återhämtning väljer du “Torka av data/fabriksåterställning” och välj “Ja” Detta kommer att ta bort alla användardata. Välj nu omstart till systemet. Om du vill ha en djupgående handledning för dessa steg, gå över till länken nedan.

Hur man gör datafabriksåterställning på Samsung Galaxy -enheter

För djupgående guide om hur du installerar firmware på Samsung Galaxy-enheten, komma till följande länk:

Installera lager firmware på Samsung Galaxy-enheter med Odin-djupgående guide

För alla frågor, Compennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Burk av eldflugor

[Randomskk] har försökt att göra elektroniska eldflugor under ganska lång tid och slutligen bosatte sig på en design som han tyckte om. Hans burk av eldflugor använder en attiny13 för

En Arduino med mycket bättre taligenkänning än Siri

Lowly Arduino, en 8-bitars AVR-mikrokontroller med en ynklig mängd RAM, väldigt lite blixtlagringsutrymme, liksom effektivt inga kringutrustning för att tala om, har mycket bättre taligenkänningsförmåga än din Android eller Idevice.

Hvacmonitor: Web Aktiverad spårning

[Marc] skickade det här jobbet han har byggt. Det är ett webbaktiverat HVAC-spårningssystem. Han använder en pic-web-framstegskiva med ett anpassat I / O-barnbräda för att hantera VVS-systemet. Arbetet gör det